Com comprar, vendre o llogar en temps de coronavirus

2020
Què has de fer si ara vull posar a la venda o llogar el meu pis? - Finques Company

En temps de coronavirus, què s'ha de fer per vendre, comprar o llogar?

Davant de l'actual situació de confinament produïda per la situació d'Estat d'Alarma arran de la Covid 19, a Ceigrup Finques Company disposem de la tecnologia per a oferir-li Visites Virtuals. Ara, no només podrà veure l'immoble mitjançant fotografies sinó que a més, disposarà de l'opció de gaudir d'una experiència més enriquidora mitjançant una Visita Virtual.

Actualment, disposem d'un seguit d'immobles amb visita virtual, els quals també pot accedir-hi des de la home de la web de Finques Company.

Aquesta és una tecnologia que estava en procés de llançament per la qual cosa, si té interès per una finca que no disposa de Visita Virtual, pot contactar-nos per sol·licitar-la i en un termini de 48 hores li traslladarem l'enllaç. D'aquesta forma el client interessat en la seva propietat podrà:

  • visitar-la de forma intuïtiva
  • amb tota mena de detalls, ja que l'usuari s'hi pot distreure tant com vulgui
  • i vostè evitarà visites innecessàries

Les visites a les propietats amb visita virtual han augmentat ostensiblement: la comoditat de gaudir d'una experiència més enriquidora tot visitant l'habitatge des de la tablet, l'ordinador o el mòbil, atrau poderosament l'atenció dels usuaris.

Tanmateix, Finques Company disposa de la firma digital, la qual cosa ens permet poder signar els documents necessaris, tant per poder formalitzar un contracte de lloguer o una prereserva per la possible compra d'un habitatge. Tot sense necessitat que l'interessat es desplaci del seu domicili. Es rep el document via mail i, amb l'assessorament professional a través de vídeo conferència, resoldrem tots els dubtes que ens plantegi.

Però preveiem que la sortida d'aquest Estat d'Alarma pot produir colls d'ampolla de demanda per visitar presencialment habitatges: en aquest sentit Ceigrup Finques Company permet realitzar la prereserva d'una finca per un petit import de 200 euros, sigui quin sigui el valor de l'habitatge. Aquesta prereserva es mantindrà vigent fins una setmana després que s'aixequi el confinament i serà recuperada si l'interessat decideix, ja visitada la finca, cancel·lar la reserva.

En definitiva, volem seguir oferint confiança, seguretat i solucions en els serveis de compravenda i lloguer: l'habitatge és un bé necessari i el nostre deure és poder oferir alternatives a tots els clients que ho sol·licitin per tal de donar compliment al seu desig.

Alhora li traslladem les Preguntes Freqüents d'ara:

  • És possible comprar una casa ara mateix amb o sense hipoteca? Encara que la crisi sanitària i econòmica provocada per la Covid-19 ha paralitzat el mercat de compra i venda d'habitatges, la veritat és que es poden tancar operacions. Continuem tancant vendes de cases, encara que a un ritme molt inferior al normal. I en el cas de la venda d'obra nova sobre pla, és possible continuar comprant-la.
  • Puc vendre un habitatge sense sortir de casa meva? Sí, sobretot mitjançant el nou filtre de Visita Virtual. D'aquesta manera, des de Ceigrup Finques Company es facilita l'accés a aquells anuncis amb més informació disponible per a l'usuari, de manera que pugui conèixer sense desplaçar-se, si encaixa amb les seves necessitats d'habitatge.
  • És possible comprar un habitatge 100% online? Dins del procés de compravenda d'un habitatge, hi ha paperasses que poden fer-se en línia, però molts altres que no. Només les operacions que el notari consideri realment d'extrema urgència podran tirar endavant. La resta hauran de quedar-se en un calaix fins que la situació torni a la normalitat. I això es deu al fet que una de les funcions del notari en l'autorització o intervenció en document públic implica el deure de donar fe de la identitat de les parts (comprador i venedor), que al seu judici tenen capacitat i legitimació, que el consentiment ha estat lliurement prestat i que l'atorgament s'adequa a la legalitat i a la voluntat degudament informada dels atorgants i intervinents. Però a més, requereix un contacte i coneixement directe a tots nivells: de la finca i de les persones.

En qualsevol cas la prioritat i la recomanació per damunt de tot, és prendre totes les precaucions necessàries per protegir-nos, amb especial cura i atenció per a la gent gran, que tant s’ho mereixen.

  1942
07/04/2020
Cercador de notícies

Hemeroteca

El nostre Blog